maanantai 28. maaliskuuta 2011


Viikonlopun kuulumisia!

Agilityä ja agilityä, pitkästä aikaa. Perjantaina oli viimeinen hallikoulutusvuoro Keravalla. Otin koko mun koiralauman mukaan, koska treenaajia oli vain pari. Boogien agilityuran ensimmäinen oppi treenikäyttäytymisestä on mennyt perille: häkissä kiljutaan, kun Nyyti tai Hippu on radalla. Enpä ihmettele, koska Hippu huutaa aina, kun teen Nyytin kanssa jotain. Toi ei ole kauhean kiva juttu. Lauantaina olin treenamassa Nyytin kanssa Jaakon treeneissä, ja taas Boogie pääsi mukaan. Mari opetti Boogieta olemaan hiljaa häkissä sillä aikaa, kun treenasin Nyytin kanssa. Tuskin meni perille vielä kerrasta, mutta yritetään harjoitella tuota. Onhan Boogie oppinut olemaan jo hiljaa yksin kotona ja autossa.

Lauantaina ulkoilimme metsässä koko porukalla. Boogie yrittää kovasti pysyä isojen perässä, aika kovaa se jo pääsekin.
Kallion seinämä oli liian jyrkkä poitsulle.


Harjoittelimme 9. viikon kunniaksi hieman seisomista, pitäisi varmaan harjoitella vähän useammin, jotta voisi odottaa osaamista ;-) Boogie täytti siis huimat 9 viikkoa, painoa on kertynyt jo 3,8 kg:n verran. Viikossa tullut 400 g lisää painoa.

Sunnuntaina kävimme myös kylässä siskollani Sadulla, se oli Boogien elämänsä toinen kyläreissu. En ottanut Nyytiä ja Hippua mukaan, jotta herra saisi rauhassa tutustua uusiin asioihin. Hissi hiukan arvelutti, mutta Boogie käveli kuitenkin sisälle hissiin reippaasti itse. Boogie on kyllä reipas, vaikka asia olisikin uusi, niin se tutustuu uteliaasti kaikkeen, vaikka hiukan jännittäisikin. :)


1 kommentti:

  1. Eikä Pasin silmäterä "Navibot" robotti-imurikaan ollut ihan niin pelottava Boogien mielestä kuin olisi voinut luulla. Reipas poika.

    VastaaPoista