keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Lisää yksinjäämisharjoitusta

Tänään aamupäivällä koirat olivat keskenään n. 40 min. Kuuntelin oven takana ensin n.10 minuuttia ja koska oli hiljaista, lähdin kauppaan. Kun tulin takaisin ja avasin rapun oven, kuulin pari haukahdusta ja pientä ininää, mikä loppui pian. Kuuntelin vielä hetken oven takana ennen kuin menin sisälle. Hiljaista oli. Boogie makasi täysin rauhallisena eteisessä mun tossujen päällä eikä ollut moksiskaan. Hienoa! Huomenna vielä vähän pidempi harjoitus.Kun poika kohtaa miehen

Eilen illalla kävimme Boogien kanssa moikkaamassa Nyytin ja Hipun parasta kaveria, Pepiä. Pepi on leppoisa uros, joten on turvallinen ensimmäinen aikuinen kaveri. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Pepi ja Boogie juoksivat peräkanaa ja leikkivät leluilla, molemmilla oli tosi kivaa. Leikkisipä Nyyti ja Hippukin samalla tavalla Boogien kanssa, mutta niiden täytyy tietysti ensin osoittaa sen paikka laumassa ennen kuin tuollaisen rentouden voi saavuttaa.

Menimme kyläreissulle autolla Myllypurosta Tikkurilaan. Laitoin Boogien takaboksiin. Menomatkalla B. kiljui muutaman minuutin ja sitten oli hiljaa ja rauhassa loppumatkan. Kyläreissun jälkeen kotimatka olikin sitten väsyneelle pojalle liikaa: se kiljui lähes koko matkan. Seuravan kerran, kun menemme autolla johonkin, laitan Nyytin sen kanssa sinne taakse rauhoittelemaan.


Lisää söpöilykuvia!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti