tiistai 15. maaliskuuta 2011Hyvä päivä, hyvä B
oogie!

Tänään näyttäisi siltä, että Boogie on kotiutunut. Se ei enää seuraa mua koko ajan, se ei hätäännyt, kun vaihdan huonetta, se jopa leikkii välillä yksinään toisessa huoneessa. Aamupäivällä teimme yksinjäämisharjoituksia: jätin Boogien samaan tilaan Nyytin ja Hipun kanssa ja poistuin rappuun. Aluksi olin pois vain pari sekuntia ja lisäsin aikaa pikkuhiljaa. Viimeinen harjoitus kesti 15 minuuttia. Seisoin rapussa ja kuuntelin, kävin jopa avaamassa rapun ovea. Ei kuulunut ääntäkään, jihuu!! Minun on siis unohdetta portti ja jätettävä Boogie ainakin aluksi Nyytin ja Hipun kanssa. Olen jo vakuuttunut, että ei noi tapa pentua.

Ohessa video yhteisulkoilusta, käymme n. kerran päivässä myös tekemässä pienen yhteisen lenkin. Videon lopussa näkyy, kun Nyyti ja Hippu löytävät ison kasan jäniksenpapanoita, pakko oli keskeyttää kuvaus. Nyyti ehti syödä sen verran, että oksensi äsken.

Illalla menemme Boogien kanssa treffaamaan siskoni borderiurosta, Pepiä (ilman isoja koiria). Saas nähdä miten automatka sujuu.

1 kommentti:

  1. Kylläpä se näyttää jo isolta, ei mee kauan, kun se ohittaa tytöt koossa. Mutta kyllä se on söpö. Noi silmät on uskomattoman väriset!

    Meillä on tässä naapurissa puolivuotias terrieripoika, nimeltänsä Boogie myöskin.

    VastaaPoista