keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Paluu arkeen

Lomat on pidetty ja olemme yrittäneet siirtyä normaaliin arkeen. Onneksi Samun päivät ovat lyhyitä, joten koirien ei ole tarvinnut olla yksin kuin muutama tunti kerrallaan. Yksinolo, tai oikeastaan kolmistaan olo, sujuu Boogielta jo hyvin.

Maanantaina olimme Boogien kanssa agilityjaoksen kokouksessa. Paikalla oli paljon ihmisiä sekä isäntäperheen kolme dalmista ja kylässä villakoira ja bichon. Boogie taitaa pitää pilkuista. Pienen harkinnan jälkeen Boogie lähti mun sylistä pois ja tutustui muihin. Nera-dalmis on myös nuori koira ja hyvin kiinnostunut Boogiesta. B. roikkui Neran korvissa, mutta toinen vain heilutti häntää. Muutkin koirat suhtautuivat Boogieen hyvin rauhallisesti ja asiallisesti. Nyt sujui myös autoilu itsekseen todella hyvin.

Tiistaina käväisimme Boogien kanssa nopeasti Itiksen Stockalla; poitsun piti saada uusi panta. Hihnassa kävely yhdistettynä Itikseen oli melko rankkaa, mutta sujui kuitenkin melko hyvin. Boogie olisi mieluusti tullut mun syliini, mutta osan ajasta se sai kyllä itsekin käyttää jalkoja. Leikimme myös Boogien kanssa, ja niin jännittynyt B. ei ollut, että ei olisi leikkinyt. Vieraalle koiralle Stockan kennelosastolla piti kuitenkin vähän haukkua.

Keskiviikkona vietimme ihan kotipäivää, mutta uutena asiana oli, että otin Boogien mukaan iltalenkille. Tämäkin sujui jo paremmin kuin viime viikolla. Hippu ei ollut enää niin ärsyyntynyt, vaikka B. oli mukana. Pidin isot koirat hihnassa ja Boogie oli vapaana. Se ei lähde kauas minusta ja tulee kutsuttaessa luokse. Pari koiraakin meni ohi; me pysähdyimme jä syötin koirille herkkua, kunnes koira oli mennyt ohi. Sujui oikein hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti