sunnuntai 13. maaliskuuta 2011


Uskomaton Boogie!

Boogie nukkui yönsä hyvin, minä en. Otin sen pedin sängyn viereen ja rapsuttelin sitä välillä. Puoli viideltä aamulla B. läähättäli, joten vein sen ulos, ja sinne se teki ison pissan. Tämän jälkeen jatkettiin taas unia. Uskomaton Boogie. Hoitotäti Jaana ja kasvattja Kaisi ovat todellakin saaneet tämän pojan ymmärtämään, että ulkona tehdään hädät. Tähän mennessä, kun on ollut meillä melkein vuorokauden, on sisään tullut yhdet pissat ja yksi kakka, kaikki muut on tehty ulkona.

Tänään kokeilimme jo vähän hihnassa kävelyä, hyvin meni. Vastaan tuli lagotto, jolle piti haukkua. Kävimme samalla autolla: laitoin Boogieta hetkeksi takakontin häkkiin lelun kanssa. Eipä hän ollut moksiskaan. Muuten on pikkuinen nukkunut todella paljon. Uudet maisemat väsyttää, Nyyti ja Hippukin vaikuttavat väsyneiltä.


Boogien lempinukkumapaikka on tällä hetkellä Rikun huoneessa oleva lattiatyyny. Pojat pelaavat pleikkaa, joten heidän kanssaan on kiva olla. Muutenkin Boogie tykkää kovasti Samusta ja Rikusta. Hain äsken autosta kevythäkin, ja laitan sen kohta esille, jotta sitäkin voisi vähän harjoitella.

Ruoka ei ole kauheesti pojalle maistunut, mutta on kuitenkin syönyt sen verran, että hengissä pysyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti