lauantai 19. maaliskuuta 2011Agilitytreeneissä

Tänään olimme koko poppoo Sporttikoirahallilla treenaamassa Sannan ja Marin kanssa. Sannalla oli mukana Perro (x-rotuinen) ja Teho (podengo) ja Marilla kleinit Otto ja Roope sekä borcol Jep. Koirien tapaaminen meni hienosti. Treenasin vähän Nyytin ja Hipun kanssa ja lopun aikaa leikin Boogien kanssa ja syötin sille herkkuja. Pojasta onkin kehkeytynyt varsin ahne pikku possu.

Valitettavasti en voi tarjota Boogielle kovin rauhaisaa oloa agilitytreeneissä, koska nuo tytöt huutavat radalla kaiken aikaa. Hippu huutaa myös häkissä, jos Nyyti on radalla. Joka tapauksessa Boogie leikki hallissa ja söi nameja eikä pelännyt mitään. Treenien jälkeen ulkoilimme hiukan. Boogie yrittää kaikin keinoin pysyä Nyytin perässä ja kiipeilee lumikinoksissa, hyvää treeniä sille. B. moikkasi myös muutamaa shelttiä.

Voitte arvata, että reissun jälkeen on ollut väsy poika, joten 8-viikkokuvat jäävät huomiseen. Boogie kävi kuitenkin vaa'alla ja painoa oli 3,4 kg. Painoa on siis tullut viikossa n. 400 g. Tosin edellinen punnitus tapahtui Jaanalla, joten tämä on vain arvio. Poika on kyllä kasvanut ihan silmissä.

Hieno juttu on kuitenkin se, että Boogie osaa nyt matkustaa autossa täysin rauhallisena. Laitoin sen taas tänään Nyytin kanssa samaan boksiin, Hippu sai oman yksiön.

Olen alkanut opettaa Boogielle naksua. Hiukan olemme harjoitelleet katsekontaktia, mutta ihan vielä se ei ole hallussa.

Niin, ja uteliaille tiedoksi: meidän jäämies (Timo) makoili tänään lattialla ja leikki Boogien kanssa.

Nyyti on jo niin rela Boogien kanssa,
että suostuu syömään sen kanssa tikkua ihan vieretysten.
Se ei yhtään murissut Boogielle!
Hippu pitää vähän etäisyyttä, mutta on sekin jo vähän relampi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti