lauantai 12. maaliskuuta 2011


Meillä on hyvä Boogie!

Lauantaina iltapäivällä haimme Boogien kotiin. Boogie on Kaisin, Caraydan kennelin, kasvatti. Olen jo pitkään halunnut lauman jatkoksi perroa, ja kun minulla oli mahdollisuus saada pentu näin mahtavasta pentueesta, se oli menoa...

Boogie oli Rikun sylissä kotimatkalla. B. oli hieman levoton ja rimpuili, mutta ei kuitenkaan paniikissa. Loppumatkasta oli jo ihan rauhallinen. Kotona odottivat kaksi kysymysmerkkiä, tai siltä Nyyti ja Hippu näyttivät, kun toimme Boogien kotiin. Aluksi kaikki kolme koiraa jähmettyivät paikoillensa. Menin istumaan lattialle Boogie sylissä. Nyyti eikä Hippu kumpikaan tulleet ihan lähelle, katsoivat vain järkyttyneinä matkan päästä. Aika pian B. alkoi leikkimään Rikun kanssa. Hipulla oli häntä alhaalla, ja se meni nurkkaan istumaan. Nyyti oli kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan. Nopeasti Boogie jo kulki huoneesta toiseen. Jonkin ajan kuluttua annoin kaikille koirille ruokaa, Boogie söi aika hyvin. Vein sen heti ruokailun jälkeen ulos jonne se teki molemmat hädät. Uskomaton tapaus. Sisällä Boogie oli tosi väsynyt, mutta ei oikein osannut nukahtaa ennen kuin otin sen sohvalle mun kanssa. Siinä se nukkui sylissä pitkään. Herättyään vein sen ulos pissalle. Boogie oli taas taitava poika.


Boogie yritti kovasti tehdä tuttavuutta Nyytin ja Hipun kanssa, mutta nämä tytöt eivät vielä oikein lämmenneet. Nyyti ei pistänyt pahakseen, mutta eipä sitä kiinnostanutkaa. Hippu irvisti pari kertaa, mutta ei sen kummempaa. Taitavat tytöt kuvitella, että kyllä se kohta häipyy. Veikkaan, että parissa viikossa Nyyti ainakin leikkii jo sen kanssa.

Sitä kyllä ihmettelen kovasti, että B. ei koko illan aikana tehnyt kertaakaan hätiä sisälle, ihme tapaus. Varmasti niitä pissojakin vielä tulee sisälle, kun riehuminen alkaa. Mutta taitava poika on, perusasiat jo hyvin hallussa.Kiitos Kaisi ihanasta pennusta!

1 kommentti:

  1. Onnea uuden perheenjäsenen johdosta! Ihana kikkarakarvainen pallero...

    VastaaPoista