maanantai 14. maaliskuuta 2011

Iloja ja murheita!

Yö meni taas loistavasti. Boogie teki aamupissat ulos vähän kuuden jälkeen. Ajattelinkin, että kaikki on mennyt liian hyvin, kunnes tänään tuli ensimmäinen takapakki: tai siis yksinoloharjoitus ei sitten onnistunut. Kaikki koirat olivat keskenään reilu tunti yksin, kun kävin kaupassa. Boogie oli eteisessä portin takana ja Nyyti ja Hippu keittiössä ja olkkarissa, kuten yleensäkin. Annan aina lähtiessä Nyytille ja Hipulle Dentastixin. Boogie on vähän huono syömään, joten ajattelin, että sillä on yksinollessa vähän tekemistä, jos heittelen sille ruokaa lattialle. Boogie jäi etsiskelemään ruokaa lattialta, kun lähdimme, ei ehkä ollut hyvä idea... Takaisin tullessa kuulin jo ulos, että meteli on kauhea: kaikki kolme koiraa haukkuivat taukoamatta. Nyyti ja Hippu ovat normaalisti hiljaa, mutta nyt varmaan kutsuivat minua paikalle, koska pentu oli hätääntynyt. Vähän hirvittää, koska naapurissa asuu yötyöläinen... Hyvät neuvot on tarpeen.

No niin, tajusin siis, että tämän kanssa täytyy harjoitella hieman ennen kuin jätetään kokonaan yksin. Olen nyt n. tunnin ajan jättänyt Boogien ja NYYTIN portin taakse. Aluksi Boogie huusi, vaikka olin näkyvilläkin. Heti, kun se hiljeni niin menin sen luokse. Mun oli pakko laittaa myös Nyyti sinne, koska se näyttää stressaantuvan, kun pennulla on hätä. Boogie kävi myös Nyytin vieressä makoilemassa ;-) Nyyti oli ihan rauhallinen. Ainoastaan, kun Boogie puraisi Nyytiä hännästä Nyyti ärähti, mutta ei pahasti. Nyt molemmat nukkuvat portin takana, kun olen keittiössä. Meillä on tämä viikko aikaa harjoitella tuota yksinään olemista. Aion jättää Nyytin sen kanssa sinne. Aluksi siis pidän molempia päivisin siellä, vaikka olen kotonakin, sitten vasta, kun homma on näin hallussa, lähden kotoa pois. Oli siis liian raju aloitus.

Kiitos Outi kommentista!

1 kommentti:

  1. Anne, onnittelut vielä pennusta tännekin! Meillä myöskin OLI Q:lla oma aitaus, jossa sen OLI tarkoitus viettää aikaa ainakin alkuun ihmisten poissaollessa. Huuto oli kammottava kun kerran palasin parin tunnin reissulta kotiin. Onneksi bortsut ei sentään lähteneet siihen mukaan.

    Kun sitten todettiin, ettei borderit tapa pentua eikä päinvastoin, jätin ne kaikki keskenään. Kyllä, rohkeasti vaan koko keittiö-olkkari -alueelle. Pienen vinkunan lisäksi ei ole ollut mitään vaikeuksia, enimmäkseen on hiljaista.

    Q on ollut meillä nyt 3 viikkoa. Nasta leikki jo ensimmäisen viikon aikana, JuJun jää alkaa vasta nyt murtua. Hitaasti ja äärimmäisen varovasti.

    Ja se kamala aitaus on tällä hetkellä Kristan Caos'illa lainassa :p

    VastaaPoista