lauantai 2. tammikuuta 2010

Hyvää uutta vuotta 2010!

Syksy, alkutalvi on mennyt minulta vähän huomaamatta ohi; treenit eikä kisat eivät ole sujuneet ihan parhaalla mahdollisella tavalla. Töissä on ollut niin kiire, että harrastukseen keskittyminen on kärsinyt. Olemme treenailleet normaalia vähemmän, mutta kisanneet enemmän kuin ennen; ei ihan hyvä. Ohessa pieni yhteenveto kesän jälkeisistä Nyytin kisoista:
startteja 27 kpl (2008 startteja samalla ajanjaksolla 12)
nollia 6 kpl (v. 2008 nollia 4, sis. tuplat)
hyl 12 kpl
tuloksia 9 kpl

Viimeisissä kisoissa marraskuussa saimme kaksi nollaa, mutta molimmalla radoilla tuli yliaikaa n. 0,3 sekuntia. Nyyti kävi ensimmäisellä radalla moikkaamassa tuomaria (Anne Savioja), johon meni monta sekuntia. Toinen rata (hyppyrata) oli muuten vaan vähän hidas.

Tästä voisimme siis päätellä, että lisää treenejä sekä koirille, että minulle (kunnon kohotusta). Toivon tosissani, että tilanne töissä vähän helpottuu, jotta jaksaisin keskittyä olennaiseen, siis vapaa-aikaan.

Menemme Nyytin kanssa kisaamaan 3.1.2010, jotta saisimme vähän tuntumaa agilityyn kuukauden kisatauon jälkeen. Seuraavana viikonloppuna 9.-10.1. olemmekin kisaamassa Eckerössä.

Mukavaa agilityvuotta 2010 kaikille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti