tiistai 12. tammikuuta 2010

Kisakuulumisia Ahvenanmaalta

Kisareissu Ahvenanmaan Eckeröhön oli tänäkin vuonna tosi hauska, vaikka omalta kohdaltani kisatulokset olivat laimeita. Kuitenkin hienoista parannusta viime vuodesta. Tosin kisajännityksestä en ole vieläkään päässyt eroon. Videoista näkyy jännitys mun epätarkkana ohjaamisena, Nyyti-raukka.

Agirata (D):
Rata oli ehkä paras kaikista. Nyyti meni tosi hyvin A:lle asti, ja sitten tapahtui jotain, mitä en ymmärrä; Nyyti kielsi A:n alla olevan putken kaksi kertaa. En kertakaikkiaan ymmärrä, miksi putkihullu koira ei mennyt putkeen. Harmittaa tuollainen. Hyvää oli puomin kontakti!
Suoritusaika: 53,22
Ihanneaika: 48
Aikavirhe: 5,22
Ratavirheet: 10
Tulos: 15,22

Hyppyrata C
Pikkuisen oli haparointia ilmassa, vaikkakin rata oli melko hyvä pituudelle asti; minä otan Nyytin käteen, mutta en ollenkaan ohjaa sitä pituudelle vaan ohi siitä. Harmittaa tuollainen huolimattomuus. Nyt ei ollut Nyyti syyllinen, vaan teki juuri niin kuin pyysin.
Suoritusaika: 41,09
Ihanneaika: 37
Aikavirhe: 3,09
Ratavirheet: 5
Tulos: 8,09

Hyppyrata E
Lauantain viimeiseen kisaan Nyyti lähti vauhdilla, kun oli heti alussa kolmen hypyn hyppysuora. Ihmettelin kisan jälkeen, miksi Nyyti laittoi nenän maahan hyppysuoran jälkeen ja luulin sen olevan närkästynyt käännöksestä. Katsoin videon, ja huomasin, että kompastuin ja sormeni osoitti maahan, joten minun ahne pikku-possuni luuli, että maassa on jotain syötävää ;-) Toinen outo hetki oli radalla, kun Nyyti juoksi ohi pituuden. En ohjannut Nyytiä kunnolla ja se katsoi juuri pituuden kohdalla ratahenkilöä ja meni sen luokse. Lopussa tein vielä sylkkärin todella huolimattomasti ja otimme siitäkin kiellon.
Suoritusaika: 38,17
Ihanneaika: 33
Aikavirhe: 5,17
Ratavirheet: 10
Tulos: 15,17

Sunnuntain Agirata F
Rata oli melko hyvä keinulle asti (paitsi A:n kontakti). Tein huonon takaaleikkauksen keinulle ja Nyyti väisti alta pois ja melkein tuli kielto. Häkellyin tilanteesta niin, että unohdin sanoa Nyytille keinulla odota, ja se loikkasi. Nollat oli niin lähellä, mutta niin kaukana.
Suoritusaika: 44,78
Ihanneaika: 45
Aikavirhe: -o,22
Tulos: 5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti