perjantai 11. syyskuuta 2009

Kisapäivityksiä

SyysSkaba 5.9.

Hipun radat

Tulimme vähän viime tingassa paikalle ja Hippua jännitti hirveesti, kun emme ole aikoihin olleet Purinalla. Se meni ensimmäisen radan tosi hitaasti, vaikkakin siististi. Ihanneaika oli kova. Teimme ainoana virheettömän radan. Hipulle pitäisi muistaa antaa aikaa ennen kisasuoritusta. Tuomari: Ronald Mouwen. Sijoituksemme oli 3.

Toisen radan alku meni tosi hyvin ja Hipulla oli ihan hyvin vauhtia. Ikävä kyllä Hippu kävi taas vilkaisemassa numerolappua kepeillä. Tuota täytyy harjoitella. Hippu jätti viimeisen keppivälin pujottelematta, enkä huomannut sitä, joten hyl tuli. Rengas on Hipulla vielä vähän hakusessa. Tuomari: Seppo Savikko. Valitettavasti Hipun radoista ei ole videoita.

Nyytin radat

Melko hyvä agilityrata ja Nyytillä oli aika hyvä vauhtikin. Puomin kontakti oli siinä ja siinä, sitä pitäisi petrata. Nyyti hyppäsi 3. viimeiselle hypylle niin, että koski kaikilla neljällä radalla rimaan, mutta se ei tippunut. Olisi pitänyt kääntää vähän myöhemmin. Tuomari: Seppo Savikko.

Suoritusaika: 47,77
Ihanneaika 50
Etenemisnopeus 3,5 s/m
Aikavirhe -2,23
Tulos -2,23

Sijoitus 7/48
Nyytin toisella radalla, mun neljännellä olin liian väsynyt ja ohjasin huolimattomasti heti alussa, kielto. Sitten oli pitkä vienti putkelta kepeille. Pussin suuaukko melkein imaisi Nyytin, mutta sain sen lopulta kepeille. Vielä yksi kielto, kun pussi meinaisi taas imasta ja lopuksi vielä hyl. Tuomari: Ronald Mouwen


HSKH:n kisat Nyytin kanssa 30.8. Hyppyrata

Aivan surkeaa ohjausta. Alun valssi oli heti myöhässä ja Nyyti tuli melkein jaloille. Olin ajatellut, että vekkaan hieman muurille ja vedän Nyytin kauimmaiseen putken päähän. Se, että kumartuu sitä putken päätä kohti, johon ei pitäisi mennä, ei saanut toivottavaa vaikutusta. Loppuradassakaan ei ollut mitään hienoa ohjauksen osalta.

Agilityrata oli ihan fiasko. Ensin syytin Nyytiä, mutta sitten katsoin videon, vika oli 100 % minussa. En jaksanut tsempata. Olin liian väsynyt ja ohjasin huolimattomasti heti alussa, kielto. Sitten oli pitkä vienti putkelta kepeille. Pussin suuaukko melkein imaisi Nyytin, mutta sain sen lopulta kepeille. Vielä yksi kielto, kun pussi meinaisi taas imasta ja lopuksi vielä hyl. Tuomari: Ronald Mouwen.

Agilityrata

Tässäkin alun valssi myöhässä. Ohjasin Nyytin suoraan putkeen, vaikka piti mennä puomille. En voi kuin ihmetellä, kuinka olen noin huono. Ainoa puolustukseni on, että jalat olivat tosi jumissa, enkä pystynyt kunnolla juoksemaan. Ei se kyllä selitä huonoa ohjaustani.


2. agilityrata

Ohjasin todella huonosti, olin koko ajan vähän myöhässä. Mulla on jalat niin jumissa etten päässyt kunnolla juoksemaan. Hyvällä ohjauksella olisimme päässeet ihanneaikaan, vaikka se olikin melko tiukka. Muurin luona oli pahemman luokan sähläystä.

Suoritusaika: 42,90
Ihanneaika 41
Etenemisnopeus 3,5 s/m
Aikavirhe 1,90
Tulos 1,90
Sijoitus 6/15

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti