maanantai 25. huhtikuuta 2011


Pääsiäinen Joensuussa!

Minä, Nyyti ja Boogie vietimme pääsiäisen Joensuussa. Hippu lähti Timon kanssa Padasjoelle. Boogie sai paljon uusia kokemuksia, hyvin tuntui pienen pää kestävän. Matka autolla kesti 6 tuntia, se sujui rauhallisesti. Boogie tutustui mm. hevosiin ja kävimme myös mökillä Enossa. Perillä kavereita odotti Rocky-collie. Boogie ja Rocky ystävystyivät heti.

Teimme mökillä pienen seisomisharjoituksen, olemme harjoitelleet sitä niin vähän, että ei oikein suju vielä, mutta kuva on ihan hyvä:

Picasasta löytyy lisää kuvia koirista.

Perjantaina ja lauantaina kisailin Nyytin kanssa. Kisat oli hevosmaneesissa, ja se vähän arvelutti. Ensimmäinen rata oli ihan vauhdikas, mutta hyl siitä tuli, en enää muista mistä. Kisat olivat myöhässä ja järjestys oli maxi-medi-mini. Odottelua siis riitti. Toisen rata näytti tosi vaikealta, mutta mielenkiintoiselta. Ikävä kyllä Nyyti suoritti vain 6 estettä ja sitten meni nenä maahan eikä se reagoinut mun kutsua ollenkaan. Oli siis pakko ottaa se kainoloon ja kantaa pois. Jätimme sitten perjantain viimeisen radan väliin. Emme yksinkertaisesti jaksaneet enää odotella.

Lauantaina aamulla aloittivat minit. Tuomari Eeva-Liisa Pohjanen oli tehnyt tosi kivat radat, tässä ensimmäinen: Nyyti laittoi 3. ja 4. esteen välissä nenän maahan, mutta lähti kuitenkin nopeasti liikkeelle. Kohta oli muuten sama kuin edelliselläkin kerralla. Puomin jälkeen toinen hyppy meni väärältä puolelta. Hyppy nro 12 meni väärältä puolelta, mulle taisi tulla jokin oikosulku, koska ohjasin sen niin. Video ja rata alla.


B-rata oli myös kiva, mutta taas tein virheen puomin jälkeen. Mun piti valssata ennen hyppyä nro 15, mutta en ehtinyt. Olin siis eri paikassa, kun olin suunnitellut, joten hypyllä 16 meni mun pasmat sekaisin. Suorituisin varmaan radoista ihan hyvin, jos esteitä olisi vaan 15. Tässä taitaa näkyä meidän talven treenaamattomuus. Video ja rata alla.


C-radan videointi epäonnistui, mutta mokasin A:n alla olevan putken ohjauksessa: nro 15. Kiirehdin ja oma linja vei ohi putken. Sain aikaiseksi kaksi kieltoa, kun Nyytin ei meinannut heti mennä putkeen. Olen kuitenkin erittäin ylpeä keppien jälkeisen hypyn ohjauksesta. Tein kepeillä persjätön ja ohjasin hypyn (nro 10) oikealta puolelta ja vältimme putkiansat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti