tiistai 19. huhtikuuta 2011

Agilityä ja agiliitoa!

Hitsi, kun on pitänyt kiirettä viime viikkoina. En ole ehtinyt kirjoittaa mitään enkä valokuvat Boogieta. Boogie joka tapauksessa kasvaa kilpaa turkkinsa kanssa, jokohan se pitäisi kohtaa ajaa pois? Siis turkki, ei Boogie. Poika on reipas ja villi leikki-ikäinen. Kaikkia ihmisiä se haluaisi moikata. Tällä viikolla uutena, ei niin hauskana asiana, on tullut autojen paimentaminen. Siitä tavasta pääsemme kyllä eroon, se on varma.

Viikonloppuna olin koko koiralauman kanssa Kirkkonummella kisaamassa Nyytin kanssa. Kisat meni ihan ok siihen nähden, että koko talven treenaus on ollut todella vähäistä. Meillä oli kaksi virheetöntä rataa, mutta hieman yliaikaa ja yksi rata alle ihanneajan, mutta puomin kontaktilta tuli vitonen. Radat oli melko helppoja, mutta me kuljimme Nyytin kanssa vielä vähän tahmeesti, toivottavasti tuo korjaantuu kevään aikana. Boogie tapasi kisoissa 16-viikkoisen perroneitosen, ikävä kyllä en muista sen nimeä. Leikkiä ei heti syntynyt, mutta ihan nätisti toisiaan tarkastelivat.

Tänään olimme Ojangossa, jossa ensin sai treenata Hippu ja sitten Nyyti. Boogiella oli sitten vaan agiliitoa eli hengailua kentällä. Ensimmäiset ulkotreenit, tosi kivaa. Hipun kanssa pääsin Marin ryhmään treenaamaan ja Nyytin kanssa Sannan ryhmään. Huippukivaa päästä taas ohjattuihin treeneihin. Huomenna alkaa sitten Boogien treenit. Olemme valmistautuneet agilityyn kävelemällä paljon metsässä ja kalliolla. Siellä Boogie saa treenata tasapainoa kiipeilemällä kiville ja kaatuneiden puiden päälle. Palkkaan B:n, kun kaikki neljä tassua on ylhäällä tukin päällä. Nopeasti poika oivalsi, mitä hain siltä.

Eilen kävimme hakemassa ensimmäiset rokotukset. Se oli Boogiesta varsin mukava tapahtuma. B. käväisi myös vaa'alla: paino on nyt 12 viikoisena 5,4 kiloa. En tiedä onko se paljon vai vähän.

1 kommentti:

  1. Aika samoissa painoissa muutkin pojat taitaa olla (tai enemmänkin). Minäkin voin turkin ajella jos tarvii, olisi kyllä mukava nähdä teitäkin! t. Jaana, Uma, Mena ja Mila

    VastaaPoista