lauantai 16. toukokuuta 2009


Treenit Ojangossa 12.5., Niina-Liina Linna

Nyyti oli vauhdissa, ihana katsoa sen riemua.

Ohjasin esteet 1-3 sisäpuolelta. Niinu epäili etten ehdi saamaan Nyytiä kepeille, mutta hyvin se onnistui, kepit oli vähän hitaat, mutta putkeen ja pituuteen vauhdilla. Minun oli tarkoitus takaaleikata pituudelta seuraavalle hypylle, mutta käänsin yläkroppaa (sitä osaa kropastani, joka ei yleensä liiku mihinkään suuntaan) vähän liikaa, ja Nyyti kiersi hypyn takaa. Otin tuon kohdan uudeestaan ja takaaleikkaus onnistui hyvin. Nyyti irtosi yllättäen hypyltä 7 hypylle 10, kub en kääntynyt ajoissa putkeen päin. Seuraavalla kerralla sain tuon onnistumaan. Nyyti haki hyvin puomille, teki hyvän kontaktin ja tein hypyltä 13-14 sylkkärin. Nyyti osasi hyvin hakea pimeän putken pään, kun oli sitä harjoitellut juuri edellisenä päivän. Sitten puomilta putkelle 20 oli vähän sählinkiä, koska en ole opettanut Nyytiä jäämään yksin kontaktille. Kokeilin ensin juosta putken oikeata puolta. Parempi oli kuitenkin, kun lähetin Nyytin putkeen takaaleikkauksella ja sitten juoksin hypyn 21 ja keppien vasenta puolta.

Niinu kehui, että Nyyti hakee kepit hyvin ja sillä oli hyvä vauhti. Kun menimme rataa uudemman kerran Nyyti oli jo vähän väsynyt ja silloin otti kaarroksissa tukea rimoista. Huomasimme, että kun vauhtia on tarpeeksi, Nyyti ei ota tukea rimoista.

Annoimme Nyytin vähän levätä ja sitten Ari meni taas Nyytin kanssa. Heillä menee todella hyvin. Nyytille on ihan sama, kuka sitä ohjaa, kun palkkaneuvottelut on vaan tehty. Ari ehkä menisi Nyytin kanssa SM-kisoihin, kun minä en pääse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti