torstai 2. heinäkuuta 2009

Kesän kuulumisia

Olin kesäkuun alkupuolella kaksi viikkoa Espanjassa lomailemassa, joten treenaamiset ja kisat on jäänyt kesällä vähiin. Nyyti oli Marin ja Alman mukana Torniossa, eikä kuulemma häpäissyt minua. Mari jopa tarjosi kotia Nyytille, arvostan tarjousta, mutta vaikka Nyyti ehkä vaihtaisikin kotia, minä en suostu, on se vaan niin rakas hurtta. Ari kisasi SM-kisoissa Nyytin kanssa: vauhti oli kuulemma kohdallaan, jopa niin kohdallaan, että Nyyti irtosi väärään putkeen. Kiva kuulla, että Nyyti oli kuitenkin innokas radalla, vaikka oli pitkä matka takana.

Kesäkuussa tehotreenejä on vetänyt Jaakko Knuutti, treenit on ollut kivoja, mutta kuumuudesta johtuen emme ole voineet ottaa ihan täysillä. Kävin myös Hau Openissa 29.6. Nyytin ja Hipun kanssa. Hippu ihan yllätti: vauhti oli mieletön (aikaisempaan verrattuna), vaikka hyl tuli, olen todella tyytyväinen. Se vaan harmittaa, että Hippu varasti lähdössä ensimmäistä kertaa, ja olin niin hämmästynyt, että en älynnyt palauttaa sitä. Nyytinkin vauhti oli kohdallaan, vaikka itse muutinkin kesken rataa suunnitelmaa, ja sain aikaiseksi kiellon. Nyyti myös tiputti viimeisen riman, minä varmaan pysäytin vauhdin liian aikaisin.

Meidän oli tarkoitus myös mennä keskiviikkona Hau Openiin, mutta tiistaina satutin treeneissä selkäni: noidannuoli. Nyt vaan syön lääkkeitä ja lepuutan selkääni, ja yritän toipua agirotuun joukkuekisaan. Onneksi en ollut ilmoittautunut yksilökisoihin, nyt ne olisi jäänyt välistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti