maanantai 20. huhtikuuta 2009

Treenit Ojangossa 14.4., Nina Manner

Meillä oli taas kunnia saada Nina Manner kouluttajaksi. Esteitä oli yhteensä 29, mutta teimme aluksi vain puomille asti (1-3). Alku meni hyvin ja vauhdikkaasti. Parhaimman vauhdin sain Nyytin, kun lähdimme lähes yhtä aikaa, tosi olin reilusti edellä, että se sai jahdata minua. Kepeille meno onnistui ihmeen hyvin ja persjättö keppien jälkeen. Esteillä 7-10 jankattiinkin vähän kauemmin. Ensimmäisellä kerralla Nyyti otti tukea riman päältä, mutta kun annoin Nyytille enemmän tilaa, niin se hyppäsi pienesti eikä koskenut rimoihin. Tein sylkkärin hypyillä 9-10 ja hyvin onnistui.

Sitten jatkettiin putkelle ja pituuteen, Nyyti hyppäsi hyvin pituuden, vaikka olinkin puomin toisella puolella sekä kääntyi todella hyvin hypyltä 13 puomille.

Ohjasin Nyytiä puomin oikelta puolelta takaaleikaten muurille, jolloin N. käänti hypylle hyvin. Hyppyjä 17-20 taas jankattiin vähän enemmän. Kokeilin tehdä ne valssilla, takaaleikkaamalla ja persjätöllä, mikä oikeastaan toimi parhaiten. Sitten minulla oli hiukan vaikeuksia saada Nyyti oikeaan päähän putkea. Loppu meni muuten ihan ok, paitsi mun kepeille ohjaaminen oli huono.

Lopuksi oli vielä tarkoitus tehdä nollarat, jossa emme valitettavasti onnistuneet. Taisimme olla molemmat jo melko puhki. Treenit oli kyllä todella mukavat.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti