lauantai 11. huhtikuuta 2009

Treenit Keravalla 11.4.2009

Kylläpä oli kivat treenit lauantaina, vierailevana kouluttajana toimi tällä kertaa Jouni Vainio, ja täytyy sanoa, että tykkäsin. Saimme suoraa ja konkreettista palautettta. Minä sain seuraavia kommentteja:
- Lisää jalkoja, sitä todella toivoisin itsekin, mutta näillä mennään ja toivottavasti tulevaisuudessa rivakammin. Tsemppi päälle vaan ja eteenpäin!
- Nyytille saatava saalistus päälle, N on saatava jahtaamaan minua, jotta saataisiin lisää vauhtia. Sain kuulla, että lähdössä odottelen turhaan, Nyytin liikkeelle lähtöä. Kokeilin lähteä juoksemaan heti, kun annoin Nyytille lähtöluvan. TOIMI!
- Jouni huomasi myös, että Nyytin vauhti hidastuu heti, kun se ei tiedä, mihin mennään seuraavaksi. Toisin sanoen mun on kiinnitettävä huomioita, että käskyt tulee ajoissa ja selkeästi. Yhtään ei saa fuskata (ihan olisin joskus kuullut puhuttavan tuosta).

Treeniradat (suunnilleen):

Tein ensimmäisessä harjoituksessa hyvän alkuradan, mutta söhläsin esteet 12-14, kun unohdin radan. Hiottiin nopeammaksi kohtaa 8-9. Aluksi ohjasin putkelle takaaleikaten, mutta vauhti kuulemma hidastui, koska Nyyti ei ollut hypyn 9 jälkeen heti varma seuraavasta esteestä. Kun valssasin hypyn 9 jälkeen vauhti oli parempi. Hiottiin myös esteitä 12-15, tein sylkkärin ennen hyppyä 14, ja se kyllä toimi hyvin.

Toinen harjoitus oli "juoksuharjoitus", jossa oli tarkoitus tehdä mahdollisimman pieni kaarros putken jälkeen hypylle 7. Onnistuin ensimmäisellä kerralla täydellisesti, mutta sitten aloin oikein ajattelemaan asiaa eikä se mennyt enää niin hyvin. Nyytin sai vielä hyvin lisää vauhtia, kun alussa lähdin liikkeelle hyppyjen 2-3 välissä, ja sitten ennen pituutta persjättö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti