tiistai 18. elokuuta 2009

Janakkalan kisoissa 18.8.

Olimme Nyytin kanssa Janakkalassa kisaamaassa yhdellä agiradalla ja kahdella hyppyradalla. Kaikki radat tuomaroi Allan Mattson. Matka- ja kisaseuraa meille piti Mari ja Otto, kiitos siitä.

1. rata oli agilityrata. Alku oli melko hidas eikä Nyyti muutenkaan ollut ihan vielä virittynyt kisatunnelmaan. Rata oli ihan ok toiselle putkelle asti, jolloin Nyyti meni väärään putken päähän. Yritin kyllä kovasti kääntää sitä, mutta Nyyti ei edes katsonut mua. Mä ajattelin juuri ennen kisaa, että jos takaaleikkaan tuossa kohtaa, niin vaarana on, että Nyyti menee väärään putken päähän. Ei pitäisi edes ajatella tuollaisia.
Tältä radalta on video, jostain syystä ääni on hävinnyt siirrossa.


2. rata oli hyppyrata. Rata oli lyhyt (18 estettä) ja melko helppo. Nyyti oli jo vähän nopeampi ja onnistuimme saamaan nollan. Oikeastaan kaikki meni nappiin, vähän olisi vaan saanut olla vauhtia lisää. Ikävä kyllä tästä ainoasta onnistuneesta radasta mulla ei ole videopätkää.
Suoritusaika: 32,18
Ihanneaika 34
Aikavirhe -1,82
Tulos 0
Sijoitus 6/23

3. rata oli myös hyppyrata ja tämä rata olikin mielenkiintoinen. Meillä meni pussin jälkeiselle hypylle asti hyvin, ja Nyytilläkin oli hyvä vauhti. Näytin hypyn huonosti ja siitä tuli kielto. Seuraava ongelma tuli suoran putken jälkeen, kun mun piti ohjata Nyyti muurille. Olin pahasti myöhässä ja muurin jälkeen oli välistäveto, jota en ennättänyt tehdä. Videosta näkyy hyvin, että en ohjannut Nyytiä yhtään muurin jälkeen, silloin tuntui, että en ehdi. Olisi pitänyt tsempata enemmän, ehkä olisinkin ehtinyt. En vaan ole tottunut ohjaamaan Nyytiä takaa, joten en oikein tiedä, toimisiko Nyyti myös takaa ohjatessa. Tuloksena oli siis hyl.
Tässä video.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti